UA
Благодійний «Зимовий розіграш призів на підтримку медиків ЗСУ»
опубліковано: 26/01/2024

Благодійний фонд «Здорове майбутнє» разом із британськими волонтерами організував та провів 14-21 січня 2024 року благодійний «Зимовий розіграш призів на підтримку медиків ЗСУ» для закупівлі медичного обладнання, яке допомагатиме військовим медикам рятувати життя наших захисників.

Благодійний розіграш проводився на території Великої Британії. Учасниками розіграшу стали більше трьох сотень небайдужих людей, які своїми донатами допомогли зібрати 1478 фунтів. На зібрані кошти буде закуплено 2 апарати електрокардіографії (ЕКГ) для моніторингу стану серцево-судинної системи.

Придбані апарати ЕКГ буде передано Громадській організації «Перевізники без кордонів», яка від початку війни силами власної «Екстреної медичної служби «Янголи» надає кваліфіковану медичну допомогу пораненим, проводить екстрену евакуацію поранених воїнів із зони бойових дій, оснащує медичним обладнанням мобільні польові шпиталі.''Перевізники без кордонів'' вже врятували більше 3000 життів.

Під час розіграшу розігрувались 18 призів від українських організацій, бізнесів та майстрів, а також бонусний приз – за поширення інформації про розіграш в Instagram.

Від щирого серця дякуємо всім нашим партнерам за надання класних й цікавих призів.

Безмежна вдячність всім учасникам за вашу підтримку за ваші донати.

Наша особлива величезна подяка Наталії Михальченко, волонтерці у Великій Британії, за ініціативу, стійке бажання допомагати, за проведену велику роботу з організації благодійного «Зимового розіграшу на підтримку медиків ЗСУ». Разом ми – сила!

Якщо ви вирішили взяти участь у благодійній діяльності та надати реальну допомогу у вирішенні проблем нашої охорони здоров'я, то просимо зателефонувати за телефоном +38 (044) 234-95-83 або заповнити форму зворотнього зв'язку.

Інші проекти
Передали «Міській лікарні №3» м. Краматорська сучасний електрокардіограф

далі
Разом із «Банк Кредит Дніпро» обладнали моніторами пацієнта медеваки служби екстреної медичної допомоги «Янголи»