UA
Тернопільський національний медичний університет ім. І. Я. Горбачевського отримав 22 тони сучасного лабораторного посуду
опубліковано: 28/10/2021

Розповідаємо про велику роботу, яку було проведено для Тернопільського національного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського в рамках Проекту «Лабораторний посуд для навчальних і медичних закладів».

Тернопільський національний медичний університет ім. І. Я. Горбачевського має 60-річну історію свого існування. Одне із стратегічних завдань розвитку ТНМУ - забезпечення якості освітніх послуг відповідно до міжнародних стандартів, підготовка високоосвічених конкурентноспроможних професіоналів у галузі медицини, фармації і громадського здоров’я. Для реалізації завдань такого рівня університету необхідний не лише багаточисельний висококваліфікований професорсько-викладацький склад, а й додаткові матеріальні ресурси у великій кількості.

З метою забезпечення навчального процесу студентів 1-2 курсів фармацевтичного та медичного факультетів, а також для проведення наукових досліджень на кафедрах хімічного профілю Фонд «Здорове майбутнє» передав університету у якості благодійної допомоги близько 22-х тон сучасного лабораторного посуду. А це – 36087 одиниць, підібраних по 85 найменуваннях.

Щиро бажаємо студентам ТНМУ значних досягнень у навчанні та у наукових дослідженнях!

Якщо ви вирішили взяти участь у благодійній діяльності та надати реальну допомогу у вирішенні проблем нашої охорони здоров'я, то просимо зателефонувати за телефоном +38 (044) 234-95-83 або заповнити форму зворотнього зв'язку.

Інші проекти
Краматорська «Міська лікарня №3» отримала УЗД системи Chison

Балаклійська КБЛІЛ отримала хірургічні аспіратори

далі